Vissza
Shoptet 14.03.2023

Shoptet: Tökéletes megoldás, ha a webáruházáról van szó

Biztosítson vásárlói számára egy kellemes bevásárlási élményt, valamint nyugalmat Önmagának a rendszeres kezeléssel és fejlesztésekkel. Shoptet varázslók vagyunk, az összes kívánságát teljesítjük. Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, több száz projekt van a hátunk mögött egy olyan platformon, amelyet tökéletesen ismerünk. Sokszor olyan megoldásokkal állunk elő, amelyeket a Shoptet alapból nem kínált.

Egy olyan webáruház, amely nem okoz fejtörést a vásárlók számára

Miben emelkedik ki a cseh platform a többi megoldás közül? Először is olyan webáruházat kíván alkotni, amelyet Ön is könnyen tud kezelni, illetve a vásárlói is. Szakemberek segítségével bárki rendelkezhet egy jól működő és sikeres webáruházzal. Ha a Shoptet felületet választja, ezekre feltétlenül számíthat:

  • Kellemes, vonzó megjelenés, amit a vásárlói biztosan kedvelni fognak
  • Egyszerű kezelés, webáruház automatizálása
  • Sok egyéni funkció, amelyeket személyre szabottan készítjük el Önnek
  • Profi segítség nehéz kérdésekben

Más megoldásból való költöztetés? Persze!

Előfordulhat, hogy webáruháza már egy ideje egy másik platformon működik. Ez nem jelent problémát, hiszen webáruházát a teljes adatbázisával együtt képesek vagyunk a Shoptetre költöztetni, úgy, hogy nem vesznek el az adatai. A webáruház működtetése ezután gyerekjáték lesz.

Testreszabott webáruházat készítünk Önnek

Úgy tervezzük meg webáruházát, hogy az a felhasználók számára a emlékezetes legyen. Segítünk Önnek a testreszabott grafikai dizájnban, jól átgondolt UX-ben vagy kódolásban és sablon módosításokban.

Értünk a dizájnhoz és az adatok kezeléséhez és a Shoptet Premiumon még többet tudunk kihozni projektjéből. Mit szólna ahhoz, ha webáruházat egy privát REST API-val kötnénk össze, vagy több mint 200 kiegészítőt használnánk, amelyek közül kiválaszthatná azokat, amelyek a leginkább segítenek a konverziós arány növelésében?

Egyszerű megoldásokat kínálunk a webáruház kezeléséhez

Az az idő, amikor rabszolgaként kellett rutinfeladatokat végeznünk, már a múlté! Rendelkezésünkre állnak olyan eszközök, amelyek elvégzik a munkát helyettünk. Segítünk a telepítésükben és teljes mértékben kihasználjuk őket. A végére pedig a Shoptet legnagyobb előnyét hagytuk. Ha ezt a platformot választja, nem kell rengeteg időt várnia a webáruházra. Elképzelését gyorsan meg tudjuk valósítani, bátran forduljon hozzánk!