Szolgáltatások

Képesek vagyunk funkcionális projektek létrehozására

Szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, hogy webáruházát formában tartsa

mime digital
UX, újratervezés és grafikai tervezés személyre szabva

Úgy tervezzük meg webáruházát, hogy az a felhasználók számára a legmegfelelőbb legyen. Az Ön webárúházán való vásárlás olyan lesz, mint egy séta az Édenkertben.

mime digital
A webárúház létrehozása és költöztetése a Shoptetre

Webárúházát a teljes adatbázisával együtt képesek vagyunk a Shoptetre költöztetni. Működtetése ezután gyerekjáték lesz.

mime digital
HTML/CSS kódolás és sablon módosítások

Kódolóink csapata még a legnehezebb diót is meg tudja törni. Igényeit kódolással elégítjük ki, vagy módosítjuk a sablonokat az Ön ízlése szerint.

mime digital
XML hírcsatornák, programozás és API csatlakozás

Szakembereink olyan összetettebb feladatokat is el tudnak látni, mint például a programozás vagy az adatkezelés. Mindig megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

mime digital
A webárúház fejlesztése és automatizálása

Az az idő, amikor rabszolgaként kellett rutinfeladatokat végeznünk, már a múlté! Rendelkezésünkre állnak olyan eszközök, amelyek elvégzik a munkát helyettünk. Segítünk a telepítésükben és teljes mértékben kihasználjuk őket.

mime digital
Karbantartás webárúháza számára

A webárúház létrehozása után a munka nem ér véget - de ne aggódjon, számíthat ránk! A lehető legjobb formában fogjuk tartani webáruházát.

mime digital
Konzultációk és képzések

Segítünk megoldani a nehéz kihívásokat és feladatokat a digitális környezetben. Minden szükséges dologról konzultálunk, átadjuk a tapasztalatainkat és megfelelően felkészítjük Önt.

Hogyan fog zajlani az együttműködésünk?

01 01

Találkozunk

Tartunk egy megbeszélést, ahol tisztázzuk, hogy mik az elvárások az együttműködésünkkel szemben, és lefektetjünk az alapszabályokat.

02 02

Elemzünk

Jól áttekintjük, hogy mi mindenre lesz szükségünk a munkához, és mi áll rendelkezésünkre, hogy a későbbi folyamat a lehető leghatékonyabb legyen.

03 03

Javaslatot teszünk

Kreatívak leszünk, és a lehető legjobb megoldást nyútjuk az Ön számára. Természetesen konzultálunk Önnel, és mindent az Ön kívánságaihoz igazítunk.

04 04

Létrehozzuk a projektet

Egyedi, személyre szabott megoldást hozunk létre, amely nem csak funkcionális, de ami a legfontosabb, vonzó lesz a vásárlói számára.

05 05

Gondoskodunk

A webáruház létrehozása után időről időre szükség lesz némi gondoskodásra, amiben mi mindig szívesen segítünk Önnek.