Vissza
Shoptet 27.03.2022 2 perc olvasás

MIME a Shoptet Premium Partnerek közé tartozik

Michal Mervart Michal Mervart

A Shoptet vezető szerepet tölt be Csehországban az e-kereskedelmi megoldások terén, és jelenleg a cseh és szlovák piac összes webáruházának egyharmadát lefedi. Egyszerűségének köszönhetően több mint 30 000 kereskedő használja. Már nem igaz, hogy minden „csomagos” megoldás ugyanúgy néz ki, és korlátozottak a testreszabási lehetőségek. A Shoptet nagyon gyorsan fejlődik, hogy a rá épített üzletek versenyképesek legyenek, és a tulajdonosok teljes mértékben a saját üzletükre koncentrálhassanak.

Shoptet Premium

A Shoptet azonban az összes felhasználó számára előnyös, fokozatos fejlesztések mellett még tovább ment a Shoptet Premium létrehozásával, hogy segítse a kereskedőket üzletük további fejlesztésében. A „Prémium“ előnye a rendszer API-n keresztüli csatlakozási lehetőségének megnyitása, a webáruházak dedikált támogatása és a személyre szabott tervezés lehetősége egy meglévő vagy teljesen új sablon szerkesztésével.

mime digital és Shoptet Premium

Már 8 éve készítünk webáruházakat a Shoptet-en, és amint megjelent a Premium újítás, nem maradhattunk le. Kiválasztottak minket a prémium ügyfeleket gondozó partnerek közé, ami új lehetőségek széles tárlatát hozta el számunkra. Nem csak azt akarjuk csinálni, amit jól ismerünk, hanem folyamatosan fejlődni akarunk a Shoptet és a rajta futó webáruházakkal együtt.

Projektek

Sedooz.sk

Az egyik első prémium ügyfelünk a Sedooz volt, egy ülőbútorok értékesítésére összpontosító szlovák webáruház. A fő követelmény egy termékkonfigurátor volt, de a Shoptet még nem állt készen egy hasonló konfigurátorra. Ezért olyan megoldást fejlesztettünk ki, amely az API-n keresztül megbízhatóan működik és más projektekre is alkalmazható.

Xiaomi.cz

Ez a leggyorsabban növekvő elektronikai márka, amellyel hosszú ideje együtt dolgozunk. Kérés érkezett egy olyan foglalási rendszerre, amely lehetővé teszi, hogy az árukat közvetlenül a boltban lefoglalhassa. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de összeállítottunk egy csapatot a legjobb embereinkből, akik összedugták a fejüket, és megpróbálták kitalálni a legjobb megoldást. Néhány hét múlva az API-n keresztül implementáltuk a bővítményt a webáruházukba, és most már az ügyfeleik minden gond nélkül lefoglalhatnak bármit, amit csak szeretnének. A termékfoglalási kiegészítő fejlesztése mellett a Xiaomi az API-n keresztül csatlakozott az Abra Gen könyvelési rendszerhez is.

Led Growshop

A Led Growshop a beltéri növénytermesztéshez szükséges berendezések európai kereskedője. Itt a Stripe fizetéskaput iktattuk API-n keresztül, amely világszerte nagyon népszerű, így alkalmas a nemzetközi e-kereskedelemhez.

A Shoptet Premiumonon belül már számos más sikeres megvalósításunk is volt, amelyekről hamarosan biztosan hallani fog!

Michal Mervart

Michal Mervart

Founder

V oblasti UX jsem zakotvil v roce 2008. Pracoval jsem pro Notino, CZC další velké e-shopy. Teď společně s týmem i díky těmto zkušenostem zvládat ty nejnáročnější projekty.