Vissza
Uncategorized @hu 21.03.2022 3 perc olvasás

EDA.cz – egy nonprofit szervezet, amely segít

Az egyik legérdekesebb projekt, amelyben lehetőségünk volt részt venni, az EDA-val való együttműködés volt. Ez egy olyan szervezet, mely elsősorban a látássérült és fogyatékossággal élő gyermekek számára nyújt szociális szolgáltatásokat. Szakembereik a családok otthonába utaznak, hogy a lehető legjobban tudjanak segíteni a gyermekeknek és szüleiknek azzal nehéz helyzettel, amellyel szembesülniük kellett.

Hogyan kezdődött a közös munka?

Egészen véletlenül kaptunk egy megkeresést a közösségi médián keresztül, ahol az EDA munkatársai egy olyan ügynökséget kerestek, amely segíthetne nekik webáruházuk modernizálásában. A korábbi platform, ahol a régi webáruház működött, már nem volt megfelelő, és a Shoptet tökéletes megoldásnak tűnt. Nagyon tetszett nekünk az EDA segítségnyújtása, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is segítünk nekik. Néhány nap múlva megszületett az együttműködésünk a Shoptet-el, és belevetettük magunkat a munkába. A Shoptet és a megfelelő kiegészítők megfelelő beállítása, az automatizálás, az eredeti megoldásból történő adatmigráció, a képzés + tanácsadás és természetesen a gyors, de zökkenőmentes elindulás elengedhetetlen volt.

Jelenleg tehát az EDA a Shoptet platformon fut, amelyet itt tekinthet meg: https://eshop.eda.cz. Támogathatja a nonprofit szervezetet, ha megvásárolja a webáruházukban található termékek bármelyikét. Minden vásárlásával segíti őket, mivel a bevételt a szakemberek fizetésének kiegészítésére és a szervezet működésének fenntartására fordítják.

,,A legnagyobb kihívást az eredeti platformról az új platformra való átállás jelentette számunkra. Önkéntes e-kereskedelmi szakértőnk, Petra Jelínková, segített nekünk abban, hogy elérjük az Önök cégét, a mime digital-t, és az együttműködés remekül alakult. Mindenki nagyszerű munkát végzett, különösen Sojka Tibor úr, aki rövid idő alatt és elképesztő türelemmel képzett és vezetett minket az új sablon és az új funkciók teljes folyamatán és beállításán keresztül. Kijelenthetjük, hogy a mime digital szakértői nélkül az új áruház a mai napig nem indult volna el. Szívből köszönjük ❤.”

Lenka Holubcová (Adománygyűjtő, önkéntes koordinátor)

Szeretnénk megköszönni a bizalmat és azt, amit az EDA emberei tesznek. Nagyon örülünk, hogy egy csodálatos projekt részesei lehetünk.