Vissza
A digitális pantomim életéből 21.03.2022 3 perc olvasás

A mime-ban tudunk szórakozni

Bár az időnk túlnyomó részét az irodában töltjük, és olyan munkát végzünk, amelyet nagyon élvezünk, időnként találunk időt más tevékenységekre is. Mindannyian más-más úton járunk, de idővel rájöttünk, hogy sok közös van bennünk. Emellett szeretünk új dolgokat kipróbálni, így a közös tevékenységek köre, valamint az egész csapat tevékenységei folyamatosan bővülnek.

Tapasztalt csapat

A fegyverek és lőszerek értékesítésére összpontosító webáruház létrehozása egy lőtér meglátogatásához vezetett minket. Lehetőségünk volt kipróbálni különböző fegyvertípusokat, a legkisebb pisztolyoktól a sörétes puskákig. A legnagyobb meglepetés a visszarúgás ereje mellett a kezdő szerencséje volt – Tibor a legelső bábut úgy lőtte el, hogy még az oktató is megijedt tőle.

Mindig örömmel próbáljuk ki azokat az árukat, amelyek értékesítésében segítünk ügyfeleinknek. Jelenleg egy erotikus termékeket árusító webáruházzal kezdünk együttműködésbe… ebben az esetben először kihagyjuk a fotózást.

Vízipipa?

Ez Slávek kollégánk gyakori kérdése, amin mindig jót szórakozunk. Igen, néha felállítunk egy vízipipát az irodában, és közben kényelmesen tudunk dolgozni. Amíg Sláveknek nem okoz gondot a hosszadalmas vízipipa készítés, addig nekünk sincs gondunk a vízipipával!

Időnként fel kell tölteni az akumulátorokat

Mindannyian szeretjük egy rendes benzines autó hangját, de az elektromos járművek egyszerűsége, gyorsasága és karbantartásmentessége egyszerűen meggyőzött minket. Van egy elektromos autónk, egy elektromos motorkerékpárunk, elektromos robogónk, amelyek használatát különösen élvezzük a városban való közlekedés során. Lehet, hogy nem hallod a Teslánkat, de biztosan látni fogod! Elég furcsa grafikákkal borítottuk be. Találkoztál már velünk?

Imádjuk a gyümölcsöket

Banán, alma és körte. Főleg amelyikbe beleharaptak! Ragaszkodunk a minőséghez és a tervezéshez. Irodáink úgy néznek ki, mint az első csehszlovák Apple Store. Izgatottan várjuk az új termékek megjelenését és feltétlenül teszteljük őket.

Ha tetszik, hogy milyenek vagyunk a munkában és azon kívül is, tekintse meg a karrieroldalunkat. Ott találod az aktuális szabad pozíciókat, aztán csak jelentkezz, és reménykedünk, hogy minden összejön 🙂